Ieder feest is anders.

Graag denken The Aces of Swing met u mee om voor uw gasten een onvergetelijk feest te verzorgen.
De basis van een optreden van The Aces of Swing bestaat meestal uit 2 spetterende dansshows van 4 dansers aangevuld met een act waarbij de gasten actief betrokken worden. Regelmatig worden de dansshows aangepast en vervangen. Momenteel hebben The Aces of Swing onderstaande shows op het programma staan. 


Rock Around The Clock Show
De Rock Around The Clock Show is een waar feest van herkenning. Onze lichtvoetige dansers vertonen hun kunsten op jukeboxkrakers van Bill Haley en Jerry Lee Lewis. Snel voetenwerk en gezonde humor wisselen elkaar af in deze spetterende show.

Blues Brothers reunion Show
De Blues Brothers Reunion Show wordt gedanst op muziek uit de hitfilm The Blues Brothers gecombineerd met dampende Boogie Woogie songs. In deze show wordt u verrast door het doortastend optreden van onze girls, die bij deze show voor de verandering de touwtjes in handen nemen, terwijl de boys lijdzaam moeten volgen!
Elvis
The Ultimate Elvis Show
De spanning stijgt ten top als Jack the Rocker het letterlijk aan de stok krijgt Frank the Dancer. Even dreigt het uit de hand te lopen. Maar gelukkig loopt deze show af zonder bloed vergieten. En wordt de battle uitgevochten op de dansvloer.
 


 G.I. Joe Show

In deze show draait het om de haat/liefde verhoudingen tussen de dames van de marine en de stoere GI Joe soldaten uit de roerige jaren 50. Deze show wordt gedanst op de muziek van de lieftallige Andrew Sisters en het altijd swingende “In The Mood” en “Candyman” van de sexy Christina Aguilera.


veteranen
Deze show wordt opgedragen aan de Stichting Veteranen
Brabant Zuid Oost


The Swinging Charleston Show
In 1926 was het Josephine Baker die in Folies Bergère in parijs de "immoral and provocative" Charleston danste. Anno 2009 zijn het The Aces of Swing die de jaren 20 doen herleven met een korte Charleston Show. Compleet met franjejurkjes en sigarettenpijpjes wordt u teruggevoerd naar de sfeer van de Folies Bergère van de jaren 20 van de vorige eeuw.

Vrolijke acts met uw gasten in het middelpunt


Huckelbuck Workshop

Jong of oud, groot of klein, dik of dun, na deze vrolijke workshop zullen al uw gasten in staat zijn om dit dansje uit de golden fifties mee te swingen.

 


Hoela Hoepen

In 1948 was het de Wham-O company die de eerste Hoela Hoep produceerde. Tijdens uw evenement wordt er een hilarische hoela-hoep wedstrijd gehouden, waarbij enkele van uw gasten de show zullen stelen met hun kunsten. Zij zullen in originele Rock & Roll outfit strijden om de leuke prijsjes die passen in het tijdbeeld van dit gouden muziekera.


Presentatie
Het is ook mogelijk om uw avond te laten presenteren door Mister Zoot Suit Jacky Plantaz. Met zijn onvervalste Brabantse humor weet Mister Zoot Suit ieder evenement met een knipoog te presenteren.

  Typetjes
  The Aces of Swing hebben diverse typetjes in huis om uw gasten te ontvangen en/of gedurende uw evenement te vermaken.
  The Boogieman, Hotlegs de toiletjuffrouw, Betty Boop, Rockin’ Rebel de gesjeesde ober, Happy Hooker Bubblicious, Sjonnie & Anita,    
  Dizzy the Doorman, Huckle & Buckle, Mister Zoot Suit of Ritchie the Nerd. Zij komen uw feest graag opvrolijken.(Sterke lachspieren zijn  
  hierbij een vereiste!)