12/07/2010

                                                                                                  Dans met mij vannacht
                Gisteren zijn de TV opnames geweest voor het populaire muziekprogramma "Hart voor Muziek". 
                Daar kregen we de clip overhandigd van de single Dans met mij vannacht van DJ Bompa, Dick
                Treesie en The Boogie Academy. We zijn erg trots op het resultaat. Kijk snel op Youtube en laat
                ons even weten wat je er van vindt. Zodra we weten wanneer de opnames voor "Hart voor
                Muziek" worden uitgezonden melden we dit natuurlijk direct via onze website.
 
 
 
 
 
 
 
 

16/5/10
So You Think You Can Dance                                                                                        
Gisteren waren er voorrondes van het populaire RTL programma So You Think You Can Dance. Richard en Tiana waren ook uitgenodigd om in Amsterdam auditie te doen. Uiteraard presenteerden zij de jury een knallende Boogie Woogie Show. En.., weet je wie er door zijn? Juist. In juni vinden de eerste TV opnames plaats. We blijven je op de hoogte houden.

14/5/10
Nieuwe website
Vandaag heeft Creative Studio stijndesign  de nieuwe website opgeleverd. Optisch is er niet veel veranderd. Maar technisch wel. Vanaf nu kan Jacky zelf de website beheren. Dat betekent dat de site vanaf heden up to date gehouden zal worden.


9/09/09
The Aces of Swing en Kidsday

Zondag 6 september zijn The Aces of Swing te zien op het evenemententerrein gelegen aan de Steengraaf te Erp voor een benefietoptreden op het jaarlijkse evenement “kidsday”.
Een dag vol met leuke activiteiten voor ernstig en/of ongeneeslijk zieke kinderen en hun ouders om ze zo even te laten vergeten dat ze ziek zijn door ze een leuke dag te bezorgen.
The Aces of Swing zullen hen mee terug in de tijd nemen met een aantal mooie shows.

www.kidsday.nl
 

 

9/05/09
The Aces of Swing en de Explosion Rockets

Tijdens de jaarlijkse Fanclubdag van de Rock&Roll The Explosion Rockets zullen Liesbeth en Jacky met een stand aanwezig zijn om u van informatie te voorzien en in te schrijven. Uiteraard zullen zij die avond ook een spetterende demonstratie verzorgen. www.explosionrockets.nl

 

10/01/09
GI Joe Show

Momenteel zijn The Aces druk bezig met het instuderen van een nieuwe show, genaamd GI Joe Show. In deze show draait het om the battle between sailors en soldiers. De kostuums voor de sailors zijn inmiddels klaar. Aan de kostuums voor de soldiers wordt nog hard gewerkt.
 

10/01/09
The Aces of Swing en de Navo

In maart en juni 2009 organiseert Stichting Veteranen Brabant Zuid Oost 2 evenementen. Op 25 maart zal er een overweldigend optreden plaats vinden van het NATO Jazz Orchestra in het Philips Muziek Centrum te Eindhoven. Hierbij worden 1000 gasten verwacht. Op 29 juni staat de jaarlijkse veteranendag gepland in de IJshal in Eindhoven waar ruim 1.500 gasten verwacht worden.  Aan beide evenement zullen The Aces belangeloos meewerken.

21/12/08
The Aces of Swing in Luxemburg
29 Januari reizen Liesbeth & Jacky en Frank & Natascha af naar Luxemburg om daar een groot personeelsfeest van een internationale bank aan te kleden.

30/11/08
The Aces of Swing op TV
Fröhlicher Weinberg. 28 November jl. vonden in Mainz (Duitsland) de TV opnamen plaats van het populaire muziekprogramma “Fröhlicher Weinberg”. Dit Muziekprogramma wordt wekelijks door ruim 3 miljoen muziekliefhebbers door heel Duitsland bekeken. The Aces of Swing hebben 2 songs van Sascha Klaar opgeluisterd met hun opzwepende dans. De Schlager “Schade om die schöne dame”, die 4 weken op de eerste plaats in de Duitse Hitparade heeft gestaan en het alom bekende “Proud Mary “. Dit programma werd 16 januari 2009 uitgezonden op SWR fernsehen! 

 13/09/08
The Aces of Swing en Blue Diamond Riem de Wolff

Momenteel ligt de nieuwste DVD van “Blue Diamond”, Riem de Wolff in de winkels.

De DVD is een live registratie van een concert dat Riem in maart 2008 samen met de topband Windfall en The Aces of Swing in Rotterdam heeft gegeven.

Liesbeth & Jacky, Nathalia & Richard en Natascha & Frank hebben meegewerkt aan deze DVD. Riem bedankt voor de prettige samenwerking!